Uutiset

18.4.2019Talkoot ovat rantasaunalla la 18.5.2019 klo 11Lue lisää »17.4.2019Paimensaaren asukasyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 17.4.2019 klo 18:00 Suvannossa.Lue lisää »31.12.2018Paimensaaren Uudenvuoden vastaanottajaiset olivat 31.12.2018Lue lisää »

Satunnainen kuva

yleisoa4

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:125196 kpl

TIEDOTE 23.10.2015

Hei kaikki rantasaunan käyttäjät!

Saunojen käyttö jäi kylmän kesä seurauksena edellisiä vuosia vähäisemmäksi, mutta runsaasti niitä on käytetty, ainakin sen näkee hyvin, kun talkoilla tekemämme puut hupenevat kovaa vauhtia.

Uusi vesiautomaatti on toiminut hienosti ja helpottaa heikompien saunatoimia.

Olkaamme kohteliaita seuraaville saunojille. Siivoamme aina saunan ja  kannamme uudet klapit pukuhuoneiden puulaatikoihin.

Saunan laiturin ja lastenlaiturin viereen tuotiin syyskuussa uutta hiekkaa, joka levittyy talven aikana ja viimeistellään kevään talkoissa.

Kaikille hyvää loppuvuotta

t. saunamajurit

RANTASAUNAsauna_2.jpg

Täältä löytyvät saunamme käyttöön ja hoitoon liittyvät asiat.

Paimensaaressa on ainutlaatuinen asumiskonsepti, jonka 10 vuoden kokemusten perusteella soisi yleistyvän järviemme rannoilla.

Savitaipaleen kunta on vuokrannut entisen leirikeskuksen saunan ja sitä ympäröivän maa-alueen Paimensaaren asukasyhdistyksen hallintaan, käyttöön ja hoitoon. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti rantasaunan käyttöoikeus on vain jäsenillä. Luonnollisesti jäsenellä voi olla vieraita mukana saunalla.

Paimensaaren asukasyhdistyksen jäsenten yksimielinen ajatus onkin, ettei kaikkien todellakaan tarvitse omistaa rantaviivaa ja omaa rantasaunaa. Ja usein tuntuukin, että on kylpömässä "omalla rantasaunalla" oman perheen kesken.

Saunaa kunnostetaan ja ylläpidetään talkoilla. isompia talkoita järjestetään ainakin kahdet vuodessa ja niiden lisäksi muutama henkilö hoitaa saunoja useasti. Rantakaistaleelle on rakenneltu terassitasanne grillipaikkoineen.

Jäsenten on hyvä tiedostaa, ettei saunamaksu kata saunoista aiheutuvia kustannuksia, kun otetaan huomioon hoidossa tarvittavat satojen tuntien talkootyö ja polttopuut.

Tulevaisuuden suunnitelmiakin on, mutta niistä sitten tällä palastalla myöhemmin.

Hyviä saunailtoja!

Iltarusko-17102015klo1801.jpgKuva sauna laiturilta 17.10.2015 klo 18.01. Kuva Paula Häkkinen.